MISA Yei Hyun Emulsion - Orientální bylinná emulze

MISA Yei Hyun Emulsion - Orientální bylinná emulze

Výrobce: ARCHIV Kód produktu: M5912
Více informací
Potřebujete poradit? Jsme zde pro Vás.
777 567 959Po - Pá 9:00 - 16:00

Tajemství orientální bylinné kosmetiky Yei Hyun


Borovice Thunbergova

Orientální výživná řada péče o pleť pečuje o pokožku díky síle japonské černé borovice. Japonská borovice má mnohem větší životnost než obyčejné borovice, jelikož musí překonat neúrodné a drsné prostředí, jako divoký mořský vánek a silné sluneční teplo. Naši předkové ji dříve využívali v medicíně a dodnes tyto recepty můžeme najít v orientálních lékařských knihách jako je například Donguibogam. Energie japonské borovice použité v orientální řadě Yei Hyun hydratuje a ozdravuje unavenou pleť bez energie.

Extrakt z okvětních lístků vlčího máku a aniontová voda

Kombinace extraktu z okvětních lístků vlčího máku a aniontové vody byla vytvořena na základě péče o pleť podle Yang Kuei-fei k docílení maximální hydratace a jemnosti textury pleti.

Extrakt z houby Tricholoma Matsutake

Extrakt z houby Tricholoma Matsutake vitalizuje pokožku a zlepšuje její elasticitu.

Kyungokdan extract

Tento extrakt vyrobený kombinací kořene ženšenu, Rehmannia glutinosa, pórnatky kokosové a medu pomáhá navracet pokožce jas a vitalitu.


Popis:Orientální bylinná emulze vyživuje a hydratuje zhrublou pokožku pro docílení dokonale hladké a pružné pleti díky vitalitě japonské borovice a kombinaci výtažku z okvětních lístků vlčího máku a aniontové vody.Extrakt z houby Tricholoma Matsutake vitalizuje pokožku a zlepšuje její elasticitu. Orientální bylinný extrakt navrací jas a zklidňuje podrážděnou pleť.

Použití:Po aplikaci esence, naneste přiměřené množství do dlaní a jemně vmasírujte po směru textury pleti. Přikryjte obličej dlaněmi pro maximální vstřebání.