MISSHA Animal Mask -Fox - Hydratační a vitalizující plátýnková maska

MISSHA Animal Mask -Fox - Hydratační a vitalizující plátýnková maska

Výrobce: ARCHIV Kód produktu: M2375
Více informací
Potřebujete poradit? Jsme zde pro Vás.
777 567 959Po - Pá 9:00 - 16:00

Plátýnková maska s rozšířeným hydratačním efektem a přidanou složkou hydrogelu v látce Tencel Skin s eukalyptovým extraktem a gelovým práškem s obsahem extraktů mořských řas. Rostlinné složky bohaté na živiny jako extrakt z černých fazolí, granátového jablka a ovsa hydratuje a vitalizuje unavenou pokožku.


Použití:Po vyčištění pleti a aplikaci toneru vyndejte masku z obalu a jemně přiložte na obličej. Nechte působit 10 - 20 minut. Poté masku sundejte a zbývající esenci vklepejte do pokožky. Nesmývejte. Masku lze aplikovat cca 2-3x týdně.

Water ;Glycerin;Mineral Oil;Butylene Glycol;Glycine Soja (Soybean) Seed Extract;Avena Sativa (Oat) Meal Extract;Punica Granatum Fruit Extract;Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Leaf Extract;Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract;Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract;Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Extract;Dipotassium Glycyrrhizate;Panthenol;Polysorbate 80;Dimethicone;Sorbitan Sesquioleate;Xanthan Gum;Carbomer;Allantoin;Disodium EDTA;Illicium Verum (Anise) Fruit Extract;Propanediol;1,2-Hexanediol;Caprylyl Glycol;Triethanolamine;Chlorphenesin;Phenoxyethanol;Fragrance