MISSHA Lasting Cushion Primer - Dlouhotrvající báze pod cushion

MISSHA Lasting Cushion Primer - Dlouhotrvající báze pod cushion

Výrobce: ARCHIV Kód produktu: M5157
Více informací
Potřebujete poradit? Jsme zde pro Vás.
777 567 959Po - Pá 9:00 - 16:00

Podkladová báze pomáhá makeupu lépe přilnout a vydržet déle díky přizpůsobení rovnováhy mazu a hydratace v pleti. Duální funkce – péče o vrásky a sjednocení tónu. Díky obsahu šťávy z bambusu je pokožka zásobena hydratací a připravena k nanesení makeupu, nejlépe Cushion Makeupu. Clearing Gel Formula organizuje rovnoměrně texturu pleti, díky tomu je jemná bez hrudek a šupinkovatění. Fixing Powder (s obsahem slídy) jemně přilne k pokožce a pomáhá makeupu vydržet dlouho po celý den. Zabraňuje pocitu mastnoty z nadměrné produkce mazu, díky tomu je makeup jemný a svěží celý den.

Použití:Po základní péči o obličej a před aplikací make-upu, naneste přiměřené množství rovnoměrně na celou tvář. Podle potřeby aplikujte malé množství na oblast T-zóny, čela a tváří.

Water;Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer;Dimethicone;Butylene Glycol;Diethylhexyl Carbonate;Niacinamide;PEG/PPG-17/6 Copolymer;Polysorbate 60;Cyclopentasiloxane;Squalane;Methyl Hydrogenated Rosinate;Beeswax;1,2-Hexanediol;"Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer;Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer;Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer;Hydroxyacetophenone;Phyllostachis Bambusoides Juice;Phenoxyethanol;Isoceteth-10;Isoceteth-25;Fragrance;Disodium EDTA;Titanium Dioxide (CI 77891);Adenosine;Alcohol;Mica (CI 77019);Ethylhexylglycerin