MISSHA Natural Color Clay Mask (Sebum & Pore Care) - maska s brazilským jílem na problémy s póry

MISSHA Natural Color Clay Mask (Sebum & Pore Care) - maska s brazilským jílem na problémy s póry

Výrobce: ARCHIV Kód produktu: M5521
Více informací
Potřebujete poradit? Jsme zde pro Vás.
777 567 959Po - Pá 9:00 - 16:00

Maska z barevného jílu pro péči o nejrůznější problémy s pletí. Na každý problém si namixujete svoji kombinaci – multimasking je naprostá novinka v oblasti kosmetiky!

Namixujte a slaďte masky z barevného jílu přesně tak, aby byly co nejúčinnější na určitý problém s pletí.

MISSHA Natural Color Clay Mask (Sebum & Pore Care)

Maska pro péči o problémy s póry s brazilským zeleným jílem pomáhá absorbovat maz a čistí póry.

Věřte zelenému zázraku!
Brazilský zelený jíl obohacený o minerály vytváří zdravou pokožku. Navíc, zelený komplex pomáhá absorbovat nadměrný maz a zbavuje pleť všech problémů s póry.

Zelený jíl se sbírá v oblasti Parana, jižní části Brazílie, obsahuje montmorillonit, minerál, který pomáhá absorbovat nadměrný maz.

Green Complex je komplex rostlinných složek: extrakt z lemongrass, extrakt z listů eukalyptu a švestkovou vodu. Pomáhají pečovat o problematické póry a redukují nadměrnou tvorbu mazu.

Použití:

Po omytí tváře připravte pleť tonerem. Vezměte přiměřené množství pečující masky a aplikujte je v dostatečně tlusté vrstvě na tvář. Vyhněte se oblasti očí a rtů a nechte působit 10-15 minut. Poté masku důkladně opláchněte vlažnou vodou.


Pleť s komplexními problémy
Tip pro mastnou pleť bez hydratace! Zelená maska pro T-zónu s nadměrnou produkcí mazu. Růžová maska pro U-zónu s malou úrovní hydratace.


Suchá pleť bez pružnosti
Růžová maska na oblasti s nízkou hydratací. Fialová maska na U-zónu s problémem ztráty elasticity a ochabování pevnosti kůže.

Suchá a citlivá pleť

Růžová maska na T-zónu s nedostatkem vitality. Žlutá maska na problematickou oblast pod očima a na tmavé tváře. Zelená maska na problematickou oblast brady.


Pro zlepšení celkového vzhledu pleti
Žlutá maska na rozjasnění oblasti čela a oblasti pod očima. Zelená maska na péči o póry a redukci tvorby mazu v oblasti nosu. Fialová maska na oblast pod lícemi a oblast brady pro vylepšení elasticity.